Logo Pic
venember83 2024. szeptember 25.

Schira: „Yıldız és Bremer csak óriási ajánlatért mozdítható”

yildiz_kenan_golorom_psv.jpgA Juventus kapcsán a mercato után sem állt le a pletykagyár, várható érkezőkről és távozókról írnak a lapok, s ezzel kapcsolatban Nicolò Schira is megosztotta az értesülésein alapuló véleményét.

„Ha Dušan Vlahović továbbra sem csillog, akkor a Juve a nyáron körülnézhet, kicsit megismétlődhet Federico Chiesa esete, hogy a klub esetleg egy erős csatárt szerződtet, de fenntarthatóbb áron. Ekkor Dušan Vlahović távozhatna. Sok múlik rajta: ha olyan csatár lesz belőle, aki szezononként 25 gólt lő, aki meghatározó, meccseket dönt el és vezéregyéniség, akkor a Juve erőfeszítést tehetne egy erőfeszítést a megtartásáért. Egyébként a hosszabbításról szóló megállapodás nélkül nem látok más megoldást, mint a nyári értékesítést.

Ha Jonathan David tényleg nem hosszabbít a Lille-lel, akkor nagy lehetőség lehet ingyen. Cristiano Giuntoli kedveli őt, két évvel ezelőtt a Napolinál is őt akarta, szóval ez lehet a megfelelő lehetőség. Nincs magas fizetése, fiatal, és a futballunk tekintetében az összes érdekes jellemzővel rendelkezik. Biztosan nagyon kedveli őt a Juve, ahogy az Inter és néhány fontos angol klub is kedveli őt. A Marseille is az érdeklődők sorában van.

Úgy gondolom, hogy a történet végénél tartunk Danilo kapcsán. Én is írtam róla a nyáron, nem gondoltam, hogy ő lesz az a játékos, aki felkelti Thiago Motta érdeklődését. Már nem kezdőjátékos, de még csak nem is első számú alternatíva. A Juve számára kényelmes megoldás a padoztatása: az idei szezonban 50%-os szereplésnél automatikusan élesedik a szerződéshosszabbítás egy további évre nettó 4M euró plusz 1M euró bónuszért. Meglátjuk, hogy januárban távozik vagy sem, de szerintem nyáron befejezi a torinói kalandját.

Top klubok érdeklődnek Kenan Yıldız és Gleison Bremer iránt? A veszély mindig fennáll. A Juve már a nyáron nemet mondott az Arsenalnak és a Dortmundnak Kenanért. 30/40 millió eurós ajánlatok érkeztek, ma a Juve nem ül le tárgyalóasztalhoz 80-100 millió eurónál kisebb ajánlatért, de érinthetetlennek tartják. Bremer? A Premier League-ben vannak fontos klubok, akik szemet vetettek rá, de a Juve nagyon ragaszkodik hozzá. Thiago Motta és Cristiano Giuntoli is nélkülözhetetlennek tartja őt, és a klubnál úgy érzik, hogy ő az egyik alappillér. Szóval egy óriási ajánlatra lenne szükség, olyanra, amelyik meghaladja a 80 millió eurót.”

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
Brutális turné közeleg 2025 elején
KoaX • 7 nap
Az Iron Maiden duplázik Budapesten
sunthatneversets • 3 nap
Motta megoldást keres a Juve gólaszályára
venember83 • 4 nap
A Napoli elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Red Dot-díjat nyert a Cupra DarkRebel és a Tavascan
Borsi Gergely • 1 hónap
Cikkek a címlapról
„Híres Komárom be van véve/Klapka György a fővezére...”
Klapka és Haynau találkozása. A kép Forrása: Ezernyolczszáznegyvennyolcz. Az 1848/49-iki magyar szabadságharcz története képekben. Egykoru képek, okiratok, eredeti kézirások, ereklyék, nevezetes nyomtatványok, kiáltványok, művészi emlékek. Budapest, Franklin, 1898. 353. – Törzsgyűjtemény A magyar…
Folytatom az őszi munkákat az kertben
Felvilláztam az egyik répaágyást, ez is kész van, bár még trágyát nem szórtam rá, de az is meglesz és majd bele is forgatom. Lenyesegettem a fekete ribizliről a bokornak ezen az oldalán is a földön heverő ágakat, majd az aprítóval össze is vágom mindet, sőt lett egy rakás ág az életfákról is.…
>